söndag 5 oktober 2008

Hua vilket väder!!!

Men vi var ändå fyra tappra som trotsade vädret och åkte och tränade hund! Vi började på ÖBK med skotträning. Hejja fick ta igen sig i bilen då hon inte ska tävla inom kort vilket mina kära vänner ska.... Så Carro, Nina och Tomas fick till en enkel platsliggning samt budföring med skott. Självklart gick det bra för alla hundar!;0)
Sen drog vi till skogen bredvid Carro och körde sök i regnet och stormen.... Hejja fick köra med sin fastrulle i skogen för första gången! Det gick som en dans! Hon gasar ju upp sig så dom små benen går som trumpinnar..... Men att efter endast en gång ha testat fastrullen till att hon nu tar den utan blicka måste man ju vara nöjd med?! Det var riktigt skönt att sen kunna gå in till Carro och dricka te, kaffe och äta mackor!;0)
Igår roade jag mig med att städa huset..... Blev några korta rastprommisar där Hejja kunde springa omkring lös och blåsa ur sig lite energi medans Gazze gick lugnt i koppel och mest ville hem och ligga i soffan.... Körde dock lite apportering med Hejja inne i köket och hon blev rätt flåsiga av att behöva tänka såå himla mycket....
Nä, en varm dusch eller ett bad skulle sitta fint nu!

4 kommentarer:

Nina sa...

Som sagt... tror knappt vi har tränat i så dåligt väder förut, och det beror inte på att vi undvikt att träna i regn utan att vi är "gänget" som solen alltid lyser på!! ;o)

Anonym sa...

Vad kul att rullträningen går så bra, det är ett bökigt moment att få probelem med.
Ska ni träna något sök i veckan man kan få va med på?

Anonym sa...

typiskt. det är höstmarknad i strängnäs den dagen, har missat den varje år av olika orsaker så i år kan inget stoppa mig ;=)
men det får gärna bli en annan gång...man kanske kan få ha erbjudandet innestående...

Anonym sa...

yes, det har han!