onsdag 4 juni 2008

Bilder från skyddsträningen igår...

Igår var det återigen dags för skyddsträning! Hejja var laddad och hade full fokus på Andreas! Hejja fick träna lite på att lägga sig i bevakningen och sen gå direkt i ärmen.
Det fixade hon snabbt och sen var det dags att skälla liggande och då blir det lite svårare men tillslut kom även ett skall och sen belöningen att få gå direkt i ärmen.
Så mycket har jag förstått iaf, att nu försöker Andreas styra in mig på svensk skyddet..... Aha, vi får se vad det hela utvecklas till... Men både jag och Hejja var väldigt nöjda när vi åkte hemåt iaf!
And now two photos of Ash!
Ash was really good this time and was full of energy! I think that Cathrin and Volker would have been really proud of him today if they had seen him!!;0)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Några träningstillfällen till så kommer kanske Hejsans matte att vara övertalad? Andreas hade ju en rätt bra liknelse: "att köra IPO i stället för svenskskydd med en så bra hund vore som att köra folkrace med en Lambourghini" :o)/Carro

Anonym sa...

hehehe känner nog igen stället ni tränar på... är det samma???

ha de gott i värmen...

Anonym sa...

Hallo Annika! Natürlich haben wir Eure Bilder gesehen. Ash in Aktion zu sehen ist wieder einmal schön. Weiterhin viel Erfolg und Spaß beim Training. Viele Grüße Volker, Cathrin und Vivien