måndag 22 juli 2013

Riesenlägret 2013!! del 1

Så var det då äntligen dags! Vi hade varit duktiga och kommit igång med packning redan veckan innan lägret så i princip kunde vi rulla hemifrån kl 10 på lördagsmorgon!
Men närmare halv elva bara det iaf av mot Kopparbo! Man blir lika glad varje gång man ser skylten!;0)
 Lägret invigdes som vanligt med flagghissning och riesensången och en del pratat innan vi fick träffa vår grupp och våra gruppledare. Vi hamna i en jättebra sökgrupp! Två gruppledare som vi träffat i skåne förra året, Anki och Bosse. Sen var det jag med Hejja, Tomas fick "äran" att köra Fuska ;0) och vi fick även Kerstin med Max i vår grupp. Ytterligare ett trevligt par från skåne var med Karin och Thomas med Alice och Fritz.
 Redan första kvällen blev det en sväng runt den klassiska rastningsrundan och självklart ett vattenstopp vid Solos vattenkran!
 Middagarna avnjöts tillsammans med tält- och husvagnsgrannarna på "vår plan"!
Härlig kvällar i solen! 
 Och en del disk....
 Men "pigga och raska" åkte vi mot sökskogen på morgonen för att träna hund!
Tompa och en alert Fuska!
 Max har lärt sig använda nosen den vecka! Tydligare än så kan det väl inte bli?!
 Och även Hejja var alert i sökskogen!
 Merlin har haft problem med magen och kom senare till lägret. Men vi var så glada att se att han var pigg om än väldigt tunn. Men det verkar gå åt rätt håll nu så vi håller tummarna för det!
 Inte bara barn som blev slitna på lägret även vi kände oss lite möra i kropp och knopp....

Gazze var en natt på lägret, det var hans 10:e gång i Kopparbo! Men sen fick han åka till Tomas föräldrar för lite lugnare tempo.
Vi har gjort så mycket mer och jag har tagit många bilder så det får bli ett inlägg till med bilder från sökskogen, lydnadsträning, spårträning med Sara, besök av Tesla med husse Peter & matte Heléne,  Trix's skyddsträning samt kalas för Hejja som blev 6 år och kennelträff!

1 kommentar:

Sara sa...

Fina bilder!
Känns redan som en evighet sedan, bara två dagar efter hemkomst..??
Men vi har ju träning på schemat väldigt snart!! ellerhur..? ;-)