måndag 23 juni 2008

Så blev man lite fattigare igen....

970:- hos veterinären och sen ytterligare 407:- på medicin..... Lägg till laxoljan så kan man väl säga att Gazze har fått sin månadspeng även denna månad. För den pengen kommer Hejja få en skyddsärm!;0) Men det stoppar väl inte där med tanke på att man ska på world dog show nästa vecka och det är ju aldrig så att man direkt kommer hem tomhänt från Älvsjö.... Men smakar det så kostar det!
Planen är i alla fall att få upp Gazze i både hull och muskler 33,7 kg är ingen vikt för en stilig riesenpojke!
Imorgon är det skyddsträning för Hejja igen och på onsdag och söndag har vi sök och lite lydnad därimellan så har vi väl mättat träningsbehovet något. Körde uppletande igår och alla vovvar var så duktiga! Wille är ju en hejare på uppletande, dock i sin takt men det blir aldrig grejor kvar i skogen! Ash avslutade med ett spikrakt skick ut på 50 meter i full sula och sen in med förmålet! Hejja hade en liten gräns på ca 40 meter men när hon fick vind så gick det bra. Vi var väldigt seriösa i alla fall med tanke på att upplägget av uppletande tog ca 1 timme..... Men då var det j-vligt bra gjort med 3 korridor och ordentligt mätt med snöre!
Just det, Gazze fick ju också köra uppletande och första föremålet kom in snabbt sen var man tvungen att kissa och sen även bajs innan alla tre föremål var inne.... Här förenar vi nytta med nöje!;0)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejja Gazze!! Spelade han fokuserad den här gången också? Vilka duktiga hundar, mattar och husse! Skulle behöva lite korridorer i uppletandet vi också, hakar gärna på nästa gång ;o)
/Nina

Anonym sa...

Tack!!Vi kanske ska samlas tiil en vad-har-du lärt-dig-under-sommaren-VIN kväll för att utbyta lite erfarenheter. :o) Tjing
Marie