söndag 27 april 2008

Det går framåt.....

Hejja har idag gjort sin första markeringsövning med påvis på SSLOs sökträning i Rosersberg. Tänk att det kan var så lätt?..... Alla som varit med när jag och Gazze kämpade med denna rulle vet vilket h-lvete det var!! Tur att Gazze kom innan Hejja..... Jag är jättenöjd med Lill-tjejens insatser idag och att hon sen slaktade en rotborste och en fäll på altanen när vi kom hem behöver vi inte tala om just nu.... Gazze låg hemma och hade koll på husse som snickrade, det passade honom bra. Han har tyvärr blivit halt på ett framben så det är vila som gäller ett tag nu.

I veckan gjorde Nina och jag ett "piss-uppletande".... Gazze och Vintra var faktiskt rätt usla.... Men Nina lyckades på nåt vis få till några bilder där det faktiskt ser ut som Gazze är en fena på uppletande?! Det ser tom ut som han galopperar??

"Här spelar han fokuserad"......:0/
Här kommer tom plastborsten in?
Nä nu kallnar badvattnet!

1 kommentar:

Anonym sa...

Skoj att det går bra för dig och ditt nytillskott. Visst känns det bra när saker liksom bara flyter på.....utan några större kämpainsatser. För visst har du kämpat som få med herr gazze-bazze.

Tjohopp från oss alla i Enebo